PRASTIA TA DE LEMN SI REZERVE CAUCIUC

!!! AVERTIZARE !!!

O PRASTIE BUNA CAUZEAZA DEPENDENTA SI O PUTERNICA DORINȚĂ DE A IEȘI LA JOACĂ ÎN AER LIBER! Exersarea tragerii cu praștia dezvolta puterea de concentrare si a abilitatilor fizice intr-un mod placut si antrenant. După o mie de trageri veți stăpâni praștia și veți ști care stil vi se potrivește cel mai bine. Exersați relaxat pentru început cu muniție nepericuloasă: radiere, corcodușe, struguri verzi, tub de cauciuc tăiat bucățele, o praștie nu este mofturoasă când vine vorba de proiectile.

RECOMANDARI

Toate prastiile se livreaza gata montate, cu benzi elastice de cea mai buna calitate si o limba de piele rezistenta. Montajul prastiei va va oferi mii de trageri si multe multe ore de distractie. Daca sunteti o persoana prevazatoare puteti lua si benzi de rezerva pentru prastie. Inlocuirea rezervelor de prastie se face usor si rapid. Benzile de latex pentru prastie se vor pastra intr-un loc intunecos, ferit de caldura.

SIGURANTA DVS.

Puternice si precise, prastiile noastre sunt finisate si asamblate cu foarte mare grija. Cu putin exercitiu puteti deveni un expert in doborarea oricarei tinte, cu prastia. Daca observati deteriorarea, ciupirea sau imbatranirea benzilor pe prastie, inlocuiți-le imediat. Asigurati-va ca proiectilele nu ricosează si nu pun in pericol persoane sau bunuri. Exersati tragerea corecta, intindeti bine benzile, nu va grabiti. Trasul cu o prastie este foarte distractiv, dar trebuie respectare regulile de siguranta.

Coș de cumpărături

1

Sub-total: 149.00 lei

Vezi coșulFinalizare

Apăsați Enter pentru a căuta sau tasta Esc pentru a închide
×