Benzi prastie foarte puternice 33,00RON

33.00 lei

Categorie:

Cele mai puternice benzi, se recomanda numai pentru prastii solide. Benzile sunt late de 20cm si lungi de 35cm, limba de piele foarte rezistenta.
Linatex gros de 2mm, materialul cel mai rezistent la uzura, abraziune, radiatii UV si cu factorul de elongatie cel mai mare, adica exact ce ne dorim pentru o prastie profesionala. Ideal pentru lansarea proiectilelor cu masa mare.
Acest material este singurul care se poate compara si depaseste calitatea gumelor de la mastile de gaze, cele mult ravnite. Aveti mii de trageri asigurate.
Setul este compus din doua benzi late de 20mm si lungi de 35cm, impreuna cu o limba de piele rezistenta. Sunt incluse benzi de legare si snurulet pentru blocarea legaturilor.

 

TINETI MINTE

» Purtati ochelari de protectie, sunt ieftini si usor de procurat.
» Stabiliti exact care este tinta si ce se afla in spatele ei.
» Asigurati-va ca tinta este capabila sa opreasca proiectilul sau sa impiedice ricosarea acestuia

PERSONALIZARE

Incurajam utilizatorii sa descopere ce fel de benzi, buzunar de lansare, dimensiuni munitie, stil de tragere se potriveste fiecaruia. Benzile se pot ansambla imediat. Implicit dotam fiecare prastie cu benzi sau tuburi suficient de lungi și puternice, care să permită o tragere confortabilă cu o varietate cât mai mare de proiectile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Benzi prastie foarte puternice 33,00RON”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Coș de cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Apăsați Enter pentru a căuta sau tasta Esc pentru a închide