Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curier cu care Vânzătorul are încheiate contracte.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 2 si 3 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cat timp ajunge un produs la dumneavoastră verificați termenul de livrare cu un reprezentant al prastiiprofesionale.ro
Costurile de livrare sunt calculate în pagina de comandă, în funcție de destinație.
Clientul va fi contactat telefonic de către firma de curierat.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației romane în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea documentului de transport sau facturi cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.
SC PRĂȘTII PROFESIONALE S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.
Prin finalizarea Comenzii Clientul/Cumpărătorul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecințele acestor erori (Comandă întârziată, transmisă greșit etc). prastiiprofesionale.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. Livrarea produselor se face doar pe teritoriul României.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul prastiiprofesionale.ro se poate efectua cu cardul în pagina de comandă, sau la livrare, direct la curier.

Coș de cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Apăsați Enter pentru a căuta sau tasta Esc pentru a închide
×